Tilaa Palasen palaset -työväline, miten haluat!

Anna laaja-alaista & tehostettua ohjausta, ihan kaikille!

Voit tilata ryhmä- tai yksilöohjaukseen yksittäisen teeman! 

Anna kaikille tehostetumpaa yksilöohjausta luokkamuotoisesti! Valitse alla olevasta tilauslomakkeesta työvälineen teema, jonka haluat tilata ohjaustyösi tueksi.

Tilaus on henkilökohtainen per oppilas/opiskelija (0,30 e/ohjattava/teema). Laskethan tilausta tehdessäsi tarkasti oppilasmäärän, joille tehtävät tilaat - uusi ryhmä/yksilö vaatii aina uuden tilauksen. Jos haluat tilata työvälineen teeman englanniksi, mainitse se tilauslomakkeen viesti-osassa. Vastuu tilauslomakkeen sisällöstä on tilaajalla.

Esimerkkejä: 

Tilaat 25 oppilaan ryhmälle yhden teeman   = 0,30 x 25 (oppilasmäärä) + 5 e (käsittelymaksu) = 12,50 e

Tilaat yhden teeman 25 oppilaan, 16 oppilaan ja 20 oppilaan ryhmille                = 0,30 x 61 (oppilasmäärä) + 5 e (käsittelymaksu) = 23,30 eVoit koota ryhmä- tai yksilöohjaukseen ainutlaatuisen kokonaisuuden työvälineen teemoista!

Tue ohjattaviesi ohjausprosessia erittäin yksilöllisesti ja laaja-alaisesti - ja muista hyödyntää mahdollisuuksien mukaan myös moniammatillista yhteistyötä ainakin erityisopettajan ja terveystiedon opettajien kanssa! Valitse alla olevasta tilauslomakkeesta työvälineen teemat, jotka haluat tilata ohjattavillesi ohjausprosessin tueksi. Jos tilaat 10-20 teemaa/ohjattava, saat kaikille kaupanpäälle Yhteenveto-osion, jolla tehostat ja laajennat helposti myös henkilökohtaisten ohjauskeskusteluiden suunnittelua ja sisältöä!


Tilaus on oppilas/opiskelijakohtainen (0,30 e/ohjattava/teema). Laskethan tilausta tehdessäsi tarkasti ohjattaviesi määrän, joille tehtävät tilaa - uusi ryhmä/yksilö vaatii aina uuden tilauksen. Valitsethan tarkasti haluamasi teemat/tilaus, jotta tilaus vastaa ilmoittamaasi tilausmäärää ja sinulle toimitetaan oikeat teemat. Jos haluat tilata teemoja englanniksi, mainitse se tilauslomakkeen viesti-osassa. Vastuu tilauslomakkeen sisällöstä on tilaajalla.


Esimerkkejä: 

Tilaat 25 oppilaan ryhmälle kymmenen teeman kokonaisuuden (sis. yhteenveto-osio) = 0,30 x 25 (oppilasmäärä) x 10 (teemaa) + 5 e (käsittelymaksu)= 80 e

Tilaat 25 oppilaan, 16 oppilaan ja 20 oppilaan ryhmille kuuden teeman kokonaisuuden ( ei sisällä yhteenveto-osiota) = 0,30 x 61 (oppilasmäärä) x 6 (teemaa) + 5 e (käsittelymaksu)= 114,80 e


Tilaa opodiat!

Hyödynnä valmiita ohjausdioja ryhmäohjauksesi tukena! Valmiit ja selkeät, jokaisen tehtävän erikseen esittelevät ohjausdiat auttavat huomattavasti ohjattavia ymmärtämään tehtävänantoa ja tarvittaessa itseohjautuvasti tarkistamaan, mitä tehtävissä pitikään tehdä. Näillä dioilla et voi epäonnistua ohjaustunnissasi!


Opodiat ovat ohjaajakohtaiset (2,99 e/ohjaaja/lukuvuosi). Opodioihin on käyttöoikeus sen lukuvuoden ajan, kun tilaus on tehty. Opodiat on suunniteltu niin, että sama diakokonaisuus toimii kaikissa teemoissa, joten yhdet opodiat/ohjaaja/lukuvuosi riittää!

PALVELUHINNASTO

0,30 e/teema/ohjattava

Huom! Jos tilaat suoraan 10-20 teemaa/ohjattava, saat kaupanpäälle ohjattavillesi Yhteenveto-osion.

2,99 e opodiat/ohjaaja/lukuvuosi

5 e käsittelymaksu/tilaus

Tilauslomake!


1. Kirjaa alle tilaustiedot tarkasti - tilaa samalla lomakkeella tarvittaessa myös opodiat ja muista laskea mukaan tilauksen loppusummaan.                                                                                            (0, 30 x ohjattavien määrä x teemojen lukumäärä + (2,99 e opodiat) + 5 e käsittelymaksu)

2. Tilauslomakkeen lähettämisen jälkeen, maksa tilaus verkkopankkisiirtona.  Huom! Muista kirjoittaa tilisiirtoa tehdessäsi Viesti-osioon tilaajan nimi ja sähköpostiosoite, jotta tilauslomakkeen tiedot ja maksusuoritus voidaan yhdistää toisiinsa!

Tilaus maksetaan tilille: FI74 5716 9020 0216 50 (KOOTAAN PALASET OY)

3. Odota, että tilaus saapuu ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.   

4. Muista varata ohjaustunnille kaikille ohjattaville värikynät.

                      Iloa ohjausprosessiin!


  • Tilaus toimitetaan ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen 5 työpäivän kuluessa siitä, kun tilauksen maksusuoritus näkyy tilillä - otathan tämän huomioon ohjaustuntiasi suunnitellessa. Lasku tilauksesta toimitetaan materiaalin yhteydessä tilauslomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Työvälineestä toimitetaan 2023 uudistettu versio (ei saatavilla painettuna kirjana). Tilaus toimitetaan yhtenä itse tulostettavana pdf-tiedostona! Tilaus on aina henkilökohtainen ja käyttöoikeus rajoittuu tilauksen yhteydessä maksettuun sisältöön - kesäkuusta 2023 eteenpäin voit tehdä ennakkotilauksen lukuvuodelle 2023-2024. Tilaaja on vastuussa siitä, että kaikki oppilaat/opiskelijat, joita työvälineellä ohjataan, lasketaan mukaan tilauksen loppusummaan. Käyttöaika tilauksen käyttämiselle on sen lukuvuoden aikana, kun tilaus on tehty. Ei vaihto- eikä palautusoikeutta. Kaikki oikeudet pidätetään.